Välkommen till Happy Dogs!

Sanne heter jag som driver detta företag och har som du kanske misstänkt ett brinnande intresse för hundar. Själv har jag två blandrashundar här hemma som heter Elda&Ville - dom lär mig ett och annat var dag och påminner mig att hålla mig balanserad bara genom att vara.

Att se en hund i sitt esse är bland det mest fascinerande som finns enligt mig. Den kraften, balansen och ovillkorliga kärleken är något jag strävar efter både i mig själv och de hundar jag har runt omkring mig.

På dagarna jobbar jag med hundrastning i stor flock och på em/kvällar har jag privata konsultationer och träningar. Under helgerna håller jag i väl uppskattade kurser.
Under dessa år har jag träffat många individer och alla med deras egna personligheter. En sak är helt klar och det är att det inte finns en färdig väg fram till den balanserade hunden. I det här yrket får man hela tiden jobba på sin intuition och vara öppen för snabba svängar. Det gör det hela både svårt men aldrig tråkigt - en perfekt utmaning med andra ord!

Ett Hundliv i Balans