Sanne heter jag och startade detta företaget 2016. Mitt mål har alltid varit att skapa en harmonisk och balanserad stämning med de hundar jag möter. Det kräver av mig som ledare att vara öppensinnad, våga lita på min intuition och kunna skifta min egen energi snabbt. På dessa år då jag jobbat med hundar har jag utmanats att lära känna mig själv snabbare än jag någonsin gjort ditintills och det tackar jag för!

Det som började med glädjen att få rasta hundar och göra deras vardag värdefull utvidgades snabbt till att även ta emot hundar för passning när husse/matte åkt på semester men jag ville även fördjupa mig och erbjuda beteendekonsultationer. Den ena konsultation är inte den andre lik och varje tillfälle bjuder på sina utmaningar vilket är så himla spännande!

Inom hundrastningen märkte jag snabbt den höga efterfrågan men det var först i augusti 2018 jag tog tag i saken och anställde. Numera är Rebecca med i teamet och har hand om området kring Rörsjöstaden och hon erbjuder även hundpassning hemma hos sig. Med sig vid sin sida har hon alltid sin egna hund Samson, en fransk bulldog i sina bästa år!