Kurser

 VALPKURS 

Välkommen till den annorlunda valpkursen!
En valpkurs där inte fokus ligger på trix och konster utan på att verkligen förstå sin nya familjemedlem. 

Vår ambition är att ge er rätta förutsättningar så att ni kan skapa en trygg, kärleksfull och förstående relation till er hund - livet ut!
Kursen innefattas av 5 olika teman som vi går igenom vid varje träff. 
Tema 1 - Hantering
Tema 2 - Följsamhet
Tema 3 - Aktiv/passiv
Tema 4 - Impulskontroll
Tema 5 - Socialisering. 
 
5 måndagar i rad,
V.31  V.35
ELLER V.42-46
Kl: 18.30-20.00
Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woffpack hunddagis.
1800:- /ekipage 
Maxålder är 7mån
 
Anmäla sker till: awalkinthepark.dogs@hotmail.com

 

NATURLIGT LEDARSKAP ➡️ steg 1

🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰

Välkomna till vår högt uppskattade kurs i naturligt ledarskap!
Som hundägare har vi alla stått där, handfallna. När favoritgodiset, leksaken eller kommandot inte funkar. När reningsgraden blir för svår och hunden då blir okontaktbar. På denna kursen pratar vi om hur vi som det enda verktyget, blir intressanta och väsentliga för vår hund. Vissa förknippar ledarskap med dominans, hårda metoder, aggression, och militäriskt tillvägagångssätt. Vi påstår att ledarskap handlar om något helt annat!

På ett inspirerande sätt varvar vi teori och praktik samt lämnar utrymme för diskussioner. Detta är en kurs med högt i tak där vi ser till varje ekipage. Du kommer komma hem med en större förståelse för hur du kommunicerar med din hund samt vad för slags guidning just din hund behöver.
Nyckelord för denna helg är vägledning, skydd och förtroende, samt hur vi når dit. Kursen är både omfattande och djupgående som bjuder in till nya hundägare, som gamla veteraner.

 🕓NÄR:

13-14 nov 9.00 - 15.00

📍VAR: Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woffpack hunddagis. 

💵KOSTNAD: 2400 kr /1 pers inkl. 1 hund. 1000kr för 1 till person, +500kr för 1 till hund i samma hushåll. OBS! Vi tar emot max 2 personer från samma hushåll
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.

Anmälan sker till happydogssweden@gmail.com

 

Naturligt Ledarskap Steg 2

Detta är en fortsättningskurs för de som deltagit på hela kursen Naturligt Ledarskap Steg 1. På den här kursen kommer du att få redskap för att ytterligare utveckla dig i ditt ledarskap. Redskapen är anpassade så att varje ekipage utvecklas i den takt som de är redo för. Individanpassat helt enkelt!
 
Kursen kommer innehålla både teoretiska och praktiska bitar men ett större ansvar ligger på er hundägare. Vi vill utmana er till att reflektera över vem ni är i relation till er hund, samt vem är hund verkligen är. Något vi menar är avgörande för att åstadkomma de resultat man vill nå. Medvetenhet, kunskap, agerande och reflektion är nyckelorden för denna kurs!
 

 🕓NÄR:

7 aug samt 21 aug

📍VAR: Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woffpack hunddagis. 

💵KOSTNAD: 2000 kr /1 pers inkl. 1 hund. 1000kr för 1 till person, +500kr för 1 till hund i samma hushåll. OBS! Vi tar emot max 2 personer från samma hushåll
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.

 
Anmälan sker till happydogssweden@gmail.com

 

MAGI MED HUNDSYMFONI

🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰

Vill du förstå hundarnas sociala samspel har du hittat rätt! I denna kurs kommer vi att prata mycket om vad socialisering egentligen innebär. Hur skapar vi de rätta förutsättningarna för att tillgodo sin hunds sociala behov? Vi kommer utbilda och vägleda er i både teori och praktik. Nyckelord för kursen är energinivåer, kroppsspråk och tajming. För att förtydliga är kursen inte avsatt till hundar som är osocialiserade eller med beteende problem. Vi hänvisar i så fall till att boka en privat konsultation först alternativt att delta utan hund. 

Anmälan till Magi med hundsymfoni sker via mejl till awalkinthepark.dogs@hotmail.com och därefter får ni mer information om kursens upplägg samt faktura. Hos oss är alla välkomna, vi strävar efter att upprätthålla ett öppet klimat med högt i tak där det inte finns några rätta svar eller fel frågor!

🕓NÄR:
14-15 aug 10.00-15-00

ELLER

25-26 sept 10.00-15.00

📍VAR: Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woffpack hunddagis. 

💵KOSTNAD: 2000 kr/ 1pers inkl. 1 hund. 1000kr för 1 till person, +500kr för 1 till hund i samma hushåll. OBS! Vi tar emot maxx 2 personer från samma hushåll.
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.

Anmäla sker till: awalkinthepark.dogs@hotmail.com

 

MINGEL TINGEL

Ett träningstillfälle för dom som har gått kursen Magi med hundsymfoni. Här träffas vi i 1 timme för att utöka våra kunskaper kring hundarnas socialisering. Vad säger min hund, varför säger min hund det den gör och hur kan jag antingen backa upp min hund eller bromsa om den är för yvig? Detta och mycket mer!

När:

7/6 18.00

26/7 18.00

31/8 18.00

Kostnad: 300kr/ekipage

Max 10 deltagare per tillfälle

Anmälan sker till happydogssweden@gmail.com

 

VARMT VÄLKOMNA PÅ KURS HOS OSS

//Sanne&Lisa