Kurser

 

NATURLIGT LEDARSKAP ➡️ steg 1.

🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰

Välkomna till vår högt uppskattade kurs i naturligt ledarskap!
Som hundägare har vi alla stått där, handfallna. När favoritgodiset, leksaken eller kommandot inte funkar. När reningsgraden blir för svår och hunden då blir okontaktbar. På denna kursen pratar vi om hur vi som det enda verktyget, blir intressanta och väsentliga för vår hund. Vissa förknippar ledarskap med dominans, hårda metoder, aggression, och militäriskt tillvägagångssätt. Vi påstår att ledarskap handlar om något helt annat!

På ett inspirerande sätt varvar vi teori och praktik samt lämnar utrymme för diskussioner. Detta är en kurs med högt i tak där vi ser till varje ekipage. Du kommer komma hem med en större förståelse för hur du kommunicerar med din hund samt vad för slags guidning just din hund behöver.
Nyckelord för denna helg är vägledning, skydd och förtroende, samt hur vi når dit. Kursen är både omfattande och djupgående som bjuder in till nya hundägare, som gamla veteraner.

 

🕓NÄR:
10-11/10

📍VAR: Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woffpack hunddagis. 

💵KOSTNAD: 2200: -/pers inkl. 1 hund. +500kr för 1 till hund i samma hushåll.
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.

Anmälan sker till happydogssweden@gmail.com

 

MAGI MED HUNDSYMFONI

🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰

Vill du förstå hundarnas sociala samspel har du hittat rätt! I denna kurs kommer vi att prata mycket om vad socialisering egentligen innebär. Hur skapar vi de rätta förutsättningarna för att tillgodo sin hunds sociala behov? Vi kommer utbilda och vägleda er i både teori och praktik. Nyckelord för kursen är energinivåer, kroppsspråk och tajming. För att förtydliga är kursen inte avsatt till hundar som är osocialiserade eller med beteende problem. Vi hänvisar i så fall till att boka en privat konsultation först alternativt att delta utan hund. 

Anmälan till Magi med hundsymfoni sker via mejl till awalkinthepark.dogs@hotmail.com och därefter får ni mer information om kursens upplägg samt faktura. Hos oss är alla välkomna, vi strävar efter att upprätthålla ett öppet klimat med högt i tak där det inte finns några rätta svar eller fel frågor!

🕓NÄR:
Kurstillfälle 1: 5-6/9
Kurstillfälle 2: 26-27/9
OBS! Välj endas ETT kurstillfälle!


📍VAR: Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woffpack hunddagis. 

💵KOSTNAD: 1800: -/pers inkl. 1 hund. +500kr för 1 till hund i samma hushåll.
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.

 

MINGEL TINGEL

Ett träningstillfälle för dom som har gått kursen Magi med hundsymfoni. Här träffas vi i 1 timme för att utöka våra kunskaper kring hundarnas socialisering. Vad säger min hund, varför säger min hund det den gör och hur kan jag antingen backa upp min hund eller bromsa om den är för yvig? Detta och mycket mer!

När?:

12/8 kl.18.00

Kostnad:

300kr/ekipage

Max 10 deltagare per tillfälle.

 

Orkar du inte vänta på nästa kurstillfälle? Boka in en privat konsultation så länge!