Strävar du efter en bättre kontakt med din hund eller tampas ni med problem som förstör vardagen? Hör av dig till mig så går vi igenom var orsaken till era problem ligger och hur ni kan förbättras!

Min filosofi grundar sig i det natuliga ledarskapet, där det råder en balanserad relation mellan människa och hund. Ingridienserna till det finns i en blandning av kärlek, ömsesidighet men också krav. Med min guidning kommer vi tillsammans jobba på ett sätt som blir individanpassat där jag ger dig verktyg som stärker dig som ledare.

Såhär går det till:

Vid en första träff kommer jag hem till er så att vi i lugn och ro kan prata igenom er situation samt vad era mål är. Jag berättar om sättet jag jobbar utefter så att ni i teorin har en bra grund att stå på. Utifrån hur mycket frågor som kommer upp har vi olika tid att jobba praktiskt, men du får alltid med dig en eller par övningar att fortsätta med hemma.

Vid en nästa träff har jag möjlighet att lägga upp övningar som är mer individanpassade samt formade utefter det ni behöver hjälp med. Här jobbar vi alltid med enkla övningar först för att succesivt göra det svårare. Här kommer jag att läsa av små detaljer i er hund som är avgörande kring vad som funkar och inte. Detta gör att ni er fortsatta träning tillsammans enklare kan nå de mål ni satt upp.

Pris:

Fram till siste augusti gäller ett sommarerbjudande på konsultationer där priset ligger på 350kr/timme. Du kan med fördel köpa flera timmar under augusti men använda dig av dom vid ett senare tillfälle.

1 h för 520kr

1,5 h för 780kr

2 h för 1040kr

Lilla klippkortet 3 tillfällen 2300kr (5 timmar)

Stora klippkortet 5 tillfällen 3240kr (7 timmar)

Utanför Malmö tillkommer 45kr/mil

Välj det alternativ som passar dig eller rådfråga mig om du känner dig osäker.