• Rastning

  Happy Dogs hundrastning är till för dig som av olika anledningar inte kan rasta din hund, vill låta din hund socialiseras eller bara ge dig själv och din hund lite extra lyx i vardagen. Hos oss innebär hundrastning att din hund kommer få ta del av en stor hundflock med hundar i alla dess storlekar!

  På förmiddagen hämtas din hund och någon gång mellan 11.30-12.00 börjar dagens promenad på minst 1 timme. Då vi alltid strävar efter att tillfredsställa varje individs behov&välmående kan längden på promenaderna skifta. Om vi känner att flocken har mycket energi går vi därför en längre stund innan vi kommer fram till en av Malmös många hundrastgårdar. När hundarna fått möjlighet att göra av med sin överskottsenergi skapas därför en behaglig energi i rastgården och det blir lättare för hundarna att hålla efter de regler som gäller även då de springer fritt.

  Om vädret tillåter ser vi även till att öva passivitet utomhus då detta inte enbart ska förknippas med aktivitet. Många gånger kommer dessa tillfällen naturligt, tex vid väntan på en rastgård eller då någon stannar oss för att prata och beundra den harmoniska flocken.

  När vi alla är lagom trötta beger vi oss tillbaka och alla hundar lämnas hemma hos sig. När din hund väl är hemma med tassarna torkade, skickar vi iväg ett sms till dig som ägare att din hund nöjt ligger och snosar på sin favoritplats.

 • Passning

  Hundpassning hos Happy Dogs innebär att din hund kommer bo hemma hos Sanne eller Rebecca - med andra ord en förstaklassig hundpassning i hemmamiljö! Din hund kommer att behandlas som om den vore en av våra egna hundar och få den trygga strukturella vardag som hundar mår bäst av. Rastning sker 3-4 ggr/dag där flockstorleken kan skifta mellan 2-20 hundar.

  Om vi inte träffats förut krävs det lite planering inför en passning för att allt ska bli så bra som möjligt. Hör av dig i god tid innan!

 • Beteendekonsultation

  Strävar du efter en bättre kontakt med din hund eller tampas ni med problem som förstör vardagen? Hör av dig till mig så går vi igenom var orsaken till era problem ligger och hur ni kan förbättras!

  Min filosofi grundar sig i det natuliga ledarskapet, där det råder en balanserad relation mellan människa och hund. Ingridienserna till det finns i en blandning av kärlek, ömsesidighet men också krav. Med min guidning kommer vi tillsammans jobba på ett sätt som blir individanpassat där jag ger dig verktyg som stärker dig som ledare.