• Passning

    Hundpassning hos Happy Dogs innebär att din hund kommer bo hemma hos Sanne eller Rebecca - med andra ord en förstaklassig hundpassning i hemmamiljö! Din hund kommer att behandlas som om den vore en av våra egna hundar och få den trygga strukturella vardag som hundar mår bäst av. Rastning sker 3-4 ggr/dag där flockstorleken kan skifta mellan 2-20 hundar.

    Om vi inte träffats förut krävs det lite planering inför en passning för att allt ska bli så bra som möjligt. Hör av dig i god tid innan!

  • Beteendekonsultation

    Strävar du efter en bättre kontakt med din hund eller tampas ni med problem som förstör vardagen? Hör av dig till mig så går vi igenom var orsaken till era problem ligger och hur ni kan förbättras!

    Min filosofi grundar sig i det natuliga ledarskapet, där det råder en balanserad relation mellan människa och hund. Ingridienserna till det finns i en blandning av kärlek, ömsesidighet men också krav. Med min guidning kommer vi tillsammans jobba på ett sätt som blir individanpassat där jag ger dig verktyg som stärker dig som ledare.