Sanne heter jag och startade detta företaget 2016. Mitt mål har alltid varit att skapa en harmonisk och balanserad stämning med de hundar jag möter. Det kräver av mig som ledare att vara öppensinnad, våga lita på min intuition och kunna skifta min egen energi snabbt. På dessa år då jag jobbat med hundar har jag utmanats att lära känna mig själv snabbare än jag någonsin gjort ditintills och det tackar jag för!

Det som började med glädjen att få rasta hundar och göra deras vardag värdefull utvidgades snabbt till att även ta emot hundar för passning när husse/matte åkt på semester men jag ville även fördjupa mig och erbjuda beteendekonsultationer. Den ena konsultation är inte den andre lik och varje tillfälle bjuder på sina utmaningar vilket är så himla spännande!

Sedan våren 2019 har jag tillsammans med Lisa Steiner från www.awalkintheparkdogs.se hållt i flertalet lyckade och högt uppskattade kurser. Vi utvecklas ständigt och har ett stort driv att få er hundägare att lyckas nå till era mål.

För att komma dit jag är idag har jag gått olika kurser/utbildningar.

Fundamentals of dog behaviour and traning 1 - Dog Psycology Center, Los Angeles Oktober 2014.

Relations och socialiseringskurs - Tranemo, Dogs of Pegasus, Februari 2016

Relations och socialiseringskurs - Gyllerboda Hundcenter, Januari 2017

Relations och socialiseringskurs - Gyllerboda Hundcenter, April 2017

Harmoni och Tillit - Gyllerboda Hundcenter, Juni 2017

Ledarskap och Grundfostran - Höganäs, September 2018

Hundinstruktörsutbildning hos Hjerpes Hundägarskola - 2 årig utbildning med start hösten 2019

Dela den här sidan