Kurser

IMPULSKONTROLL

Känner du att din hunds största intresse ligger i omgivningen? Att den agerar vid första impuls och inte har någon kommunikation med dig? Eller vill du bara gör något roligt tillsammans med din hund och förbättra er relation & kommunikation? Då är detta kursen för dig!

På denna grundläggande kurs vi lär hunden att det lönar sig att kommunicera mer med oss istället för att bara agera utifrån sina impulser. Du kommer under kursens gång hitta nycklar och tillvägagångssätt som hjälper dig ge din hund rätt förutsättningar för att lyckas och att successivt kunna jobba i svårare och svårare situationer. Vi jobbar på ett balanserat sätt där du som hundförare visar både vad som är rätt men också fel och med fokus på att ha en kul stund med sin hund! Du kommer både får tid att jobba enskilt med din hund samt i grupp om ca 6 ekipage

Kursen omfattar 4 tillfällen där vi jobbar praktiskt under 1h. För bästa möjliga resultat kommer ni även få med er hemläxor att öva på mellan gångerna.

Jag håller kurserna antingen i Mellanhedsparken eller Pildammsparken i Malmö, och vi är utomhus under hela kursen - så ta på er kläder efter väder!

950kr/hund. Alla i familjen är välkomna att delta men bara en deltagare på plan är det som gäller.
I kursavgiften ingår en bokningsavgift på 100kr som inte är återbetalningsbar om du skulle behöva avboka. Behöver du avboka mindre än 48h innan kursstart återbetalas endast halva kursavgiften om din plats inte kan bli ersatt.

Kursstart:

15 april - 6 maj kl.13-14 Fullbokad

4 maj - 25 maj kl.18-19 Platser finns

13 maj - 3 juni Platser finns

Du anmäler dig enkelt här: BokaDirekt
Du kommer därefter få ett mail av mig ang betalning. När din betalning är inne är din plats säkrad.

Varmt välkomna!


VALPKURS 

Välkommen till den annorlunda valpkursen!
En valpkurs där inte fokus ligger på trix och konster utan på att verkligen förstå sin nya familjemedlem. 

Vår ambition är att ge er rätta förutsättningar så att ni kan skapa en trygg, kärleksfull och förstående relation till er hund - livet ut! Kursen innefattas av 5 olika teman som vi går igenom vid varje träff.

Tema 1 - Hantering

Tema 2 - aktiv/passiv

Tema 3 - Impulskontroll

Tema 4 - Följsamhet

Tema 5 - Socialisering

Kursstarter

Aktuella datum:

15 april - 13 maj Platser finns!


Kurstillfällen sker mellan 10.00-11.30.


Väståkravägen 16, Hjärup. The woffpack hunddagis.

1600:- FÖR 1 person & 1 hund, vill en till person från samma hushålla komma med tillkommer 800kr. Max 2 personer från samma hushåll. I kursavgiften ingår en bokningsavgift på 100kr som ej är återbetalningsbar om du skulle behöva avboka. Behöver du avboka kursen mindre än 48h innan kursstart återbetalas endast halva kursavgiften om din plats inte kan bli ersatt.

Valpar i åldrarna 3-6 mån vid kursstart är välkomna.

Du anmäler dig enkelt här: BokaDirekt

Du kommer därefter få ett mail av mig ang betalning. När din betalning är inne är din plats säkrad.

Varmt välkomna!

HUNDMÖTESKURS

Har du en hund som reagerar på ett oönskat sätt vid möten med andra hundar? Vill du få hjälp att passera andra hundar på ett odramatiskt sätt? Känner du dig stressad, frustrerad eller osäker på dina hundpromenader? Eller är du nästan vid mållinjen, men saknar det sista finliret eller bara vill bygga vidare på er träning?


På den här kursen får du verktygen att förändra och kunskapen att förstå din hunds reaktioner genom teori och praktisk träning.


Vi träffas fem gånger och tränar i grupp på olika platser i Malmö. Fokus ligger på hundmöten med vi kommer gå igenom de grundläggande byggstenar som behövs för att möta detta tema, exempelvis koppelhantering och impulskontroll.


Oberoende​ problematik eller förkunskaper är du varmt välkommen att delta - ett öppet sinne och viljan att förändra är det viktigaste.


Datum: Inga aktuella datum

Plats: Malmö

Kostnad: 1500kr

Du bokar din plats via BokaDirekt:

https://www.bokadirekt.se/places/happy-dogs-sweden-48152

 

NATURLIGT LEDARSKAP ➡️ steg 1

🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰

Välkomna till vår högt uppskattade kurs i naturligt ledarskap!
Som hundägare har vi alla stått där, handfallna. När favoritgodiset, leksaken eller kommandot inte funkar. När reningsgraden blir för svår och hunden då blir okontaktbar. På denna kursen pratar vi om hur vi som det enda verktyget, blir intressanta och väsentliga för vår hund. Vissa förknippar ledarskap med dominans, hårda metoder, aggression, och militäriskt tillvägagångssätt. Vi påstår att ledarskap handlar om något helt annat!

På ett inspirerande sätt varvar vi teori och praktik samt lämnar utrymme för diskussioner. Detta är en kurs med högt i tak där vi ser till varje ekipage. Du kommer komma hem med en större förståelse för hur du kommunicerar med din hund samt vad för slags guidning just din hund behöver.
Nyckelord för denna helg är vägledning, skydd och förtroende, samt hur vi når dit. Kursen är både omfattande och djupgående som bjuder in till nya hundägare, som gamla veteraner.

🕓NÄR: Inga aktuella datum

📍VAR: Väståkravägen 16, Hjärup, The woffpack hunddagis.

💵KOSTNAD: 2400 kr /1 pers inkl. 1 hund. 1000kr för 1 till person, +500kr för 1 till hund i samma hushåll. OBS! Vi tar emot max 2 personer från samma hushåll
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.

Anmälan sker till happydogssweden@gmail.com

Naturligt Ledarskap Steg 2

Detta är en fortsättningskurs för de som deltagit på hela kursen Naturligt Ledarskap Steg 1. På den här kursen kommer du att få redskap för att ytterligare utveckla dig i ditt ledarskap. Redskapen är anpassade så att varje ekipage utvecklas i den takt som de är redo för. Individanpassat helt enkelt!

Kursen kommer innehålla både teoretiska och praktiska bitar men ett större ansvar ligger på er hundägare. Vi vill utmana er till att reflektera över vem ni är i relation till er hund, samt vem är hund verkligen är. Något vi menar är avgörande för att åstadkomma de resultat man vill nå. Medvetenhet, kunskap, agerande och reflektion är nyckelorden för denna kurs!


🕓NÄR: Inga planerade datum

📍VAR: Väståkravägen 16, Hjärup, The woffpack hunddagis.

💵KOSTNAD: 2000 kr /1 pers inkl. 1 hund. 1000kr för 1 till person, +500kr för 1 till hund i samma hushåll. OBS! Vi tar emot max 2 personer från samma hushåll
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.


Anmälan sker till: happydogssweden@gmail.com

 

MAGI MED HUNDSYMFONI

🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰🔅🔰

Vill du förstå hundarnas sociala samspel har du hittat rätt! I denna kurs kommer vi att prata mycket om vad socialisering egentligen innebär. Hur skapar vi de rätta förutsättningarna för att tillgodo sin hunds sociala behov? Vi kommer utbilda och vägleda er i både teori och praktik. Nyckelord för kursen är energinivåer, kroppsspråk och tajming. För att förtydliga är kursen inte avsatt till hundar som är osocialiserade eller med beteende problem. Vi hänvisar i så fall till att boka en privat konsultation först alternativt att delta utan hund. 

Anmälan till Magi med hundsymfoni sker via mejl till awalkinthepark.dogs@hotmail.com och därefter får ni mer information om kursens upplägg samt faktura. Hos oss är alla välkomna, vi strävar efter att upprätthålla ett öppet klimat med högt i tak där det inte finns några rätta svar eller fel frågor!

🕓NÄR: Inga nya planerade datum

📍VAR: Väståkravägen 16,  Hjärup. The woffpack hunddagis. 


💵KOSTNAD: 2000 kr/ 1pers inkl. 1 hund. 1000kr för 1 till person, +500kr för 1 till hund i samma hushåll. OBS! Vi tar emot maxx 2 personer från samma hushåll.
🗝HUR: 10 deltagare/tillfälle, först till kvarn.

Anmäla sker till: awalkinthepark.dogs@hotmail.com

 

MINGEL TINGEL

Ett träningstillfälle för dom som har gått kursen Magi med hundsymfoni. Här träffas vi i 1 timme för att utöka våra kunskaper kring hundarnas socialisering. Vad säger min hund, varför säger min hund det den gör och hur kan jag antingen backa upp min hund eller bromsa om den är för yvig? Detta och mycket mer!

När:

INGA NYA PLANERADE DATUM

Kostnad: 300kr/ekipage

Max 10 deltagare per tillfälle

Anmälan sker till happydogssweden@gmail.com

 

VARMT VÄLKOMNA PÅ KURS HOS OSS

//Sanne

Dela den här sidan